HATAY / İSKENDERUN - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Ankara,Gazi Üniversitesinde düzenlenen uluslararası konferansa İngilizce öğretmenimiz Cansel ALKAYA'nın katılımı

Ülkemizden Gazi Üniversitesi'yle İngiltere'den Sheffield Üniversitesi'nin  ortaklığıyla ve British Council'ın desteğiyle yürütülen “PRELIM 3 Developing Teacher Support Sources for the Secondary School English Language Teaching Programme in Less Developed Regions in Türkiye” projesi kapsamında "Materials Development and Adaptation" konulu konferans Gazi Üniversitesi'nin Ankara Gölbaşı Yerleşkesinde 23 Şubat 2024 tarihinde  gerçekleştirilmiştir. Yurt içi ve yurt dışından akademisyenlerin katıldığı konferansa okulumuz İngilizce Öğretmeni CANSEL ALKAYA davet edilmiştir. Yabancı Dil eğitimi ve materyal kullanımı alanındaki yenilikler ve gelişmeler ele alınmış, katılımcılar fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Başarılı geçen konferansın sonunda projeye katılan ve konferansa katkı sunan eğitimcilere katılım ve başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Öğretmenimiz Cansel Akaya'nın başarılarının devamını diliyoruz.

01-03-202401-03-202401-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 10:34 - Görüntülenme: 95